Veniturile obtinute din dobanzile la depozitele bancare in limita a 10.000 RON vor fi scutite de impozit de la 1 ianuarie 2007, precizeaza varianta finala de modificare a Codului fiscal. Aceste castiguri sunt neimpozabile numai daca, la constituirea
Veniturile obtinute din dobanzile la depozitele bancare in limita a 10.000 RON vor fi scutite de impozit de la 1 ianuarie 2007, precizeaza varianta finala de modificare a Codului fiscal. Aceste castiguri sunt neimpozabile numai daca, la constituirea depozitului la termen, contribuabilul completeaza o declaratie pe proprie raspundere prin care specifica faptul ca nu mai beneficiaza de aceasta facilitate la alte unitati bancare. In ceea ce priveste veniturile obtinute din dobanzile la depozitele la vedere sau conturi curente, scutirea se aplica doar daca in cursul lunii ratele sunt mai mici sau egale cu nivelul ratelor de referinta pe pietele interbancare la depozitele la o luna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.