Conducerea PRM s-a intalnit, marti, cu parlamentarii si presedintii filialelor judetene ale PRM pentru a discuta despre protocolul de colaborare cu PSD, precum si probleme organizatorice. Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, inainte de i
Conducerea PRM s-a intalnit, marti, cu parlamentarii si presedintii filialelor judetene ale PRM pentru a discuta despre protocolul de colaborare cu PSD, precum si probleme organizatorice. Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, inainte de inceperea acestei reuniuni, ba ca PRM doreste sa aiba un protocol de colaborare cu PSD, ba ca ii este "indiferent" acest lucru. "Eu doresc o colaborare cu orice partid, insa, doctrinar, ne asemanam cel mai bine cu PSD, suntem partide de centru stanga. Cu sau fara protocol, noi (PRM cu PSD-n.r.) colaboram", a spus Vadim Tudor. El a apreciat ca liderul PSD, Mircea Geoana, "are puternice contre" in PSD in legatura cu semnarea unui protocol de colaborare cu PRM. Vadim Tudor a mai spus ca, daca ar fi existat un protocol de colaborare intre PSD si PRM, presedinte al Camerei Deputatilor ar fi fost social-democratul Valer Dorneanu si nu liberalul Bogdan Olteanu. C.V. Tudor a facut referire la faptul ca PRM l-a sustinut, la vot, pe Olteanu pentru functia de presedinte al Camerei. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.