McDonald's Japonia a consemnat o reducere cu 99% a profitului net in primul trimestru al acestui an, la 22 milioane de yeni (200.000 de dolari), in urma diminuarii cheltuielilor pe client si a raportarii unor pierderi exceptionale, transmite Reuters.
McDonald's Japonia a consemnat o reducere cu 99% a profitului net in primul trimestru al acestui an, la 22 milioane de yeni (200.000 de dolari), in urma diminuarii cheltuielilor pe client si a raportarii unor pierderi exceptionale, transmite Reuters. McDonald's Holdings, detinut in proportie de aproape 50% de grupul McDonald's, este cel mai mare lant de restaurante de tip fast-food din Japonia. Compania a inregistrat un profit net de 1,92 miliarde de yeni in anul 2005. Cu toate acestea, McDonald's Holdings a anuntat ca mentine tinta de profitabilitate pentru acest an, de un miliard - 2,5 miliarde de yeni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.