Relatia lui Brad Pitt cu Angelina Jolie a dus la o ruptura intre actor si mama lui, pentru ca aceasta inca o place pe fosta lui sotie, Jennifer Aniston. Jane Pitt vorbeste regulat cu Jennifer Aniston, starul din serialul de televiziune "Prietenii tai
Relatia lui Brad Pitt cu Angelina Jolie a dus la o ruptura intre actor si mama lui, pentru ca aceasta inca o place pe fosta lui sotie, Jennifer Aniston. Jane Pitt vorbeste regulat cu Jennifer Aniston, starul din serialul de televiziune "Prietenii tai", dar nu a facut inca niciun pas pentru a stabili o relatie cu actuala iubita a lui Brad Pitt. Angelina Jolie si Brad Pitt se afla in prezent in Namibia si asteapta nasterea primului lor copil. Mama actorului este preocupata din cauza ca activitatile caritabile desfasurate de Jolie o vor impiedica sa-si viziteze nepotul. O sursa apropiata mamei lui Brad Pitt a declarat: "Jane are o relatie inexistenta cu Angelina. Nu stie de cate ori va putea sa-si vada nepotul sau ce rol va juca in viata lui". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.