Rockerul Alice Cooper a primit cheia unui oras care ii poarta numele, situat in Dakota de Nord, informeaza BBC News Online. Aproximativ o mie de oameni au venit in orasul Alice, care numara doar 60 de locuitori, pentru a participa la aceasta ceremoni
Rockerul Alice Cooper a primit cheia unui oras care ii poarta numele, situat in Dakota de Nord, informeaza BBC News Online. Aproximativ o mie de oameni au venit in orasul Alice, care numara doar 60 de locuitori, pentru a participa la aceasta ceremonie. Alice Cooper, in varsta de 58 de ani, autor al hiturilor "School's Out" si "No More Mr. Nice Guy", a primit din partea primarului orasului Alice, Dan Lund, o placheta din marmura si o cheie aurita. "Nu exista prea multe cladiri care sa poata fi descuiate cu acea cheie, dar Alice este un tip grozav, la fel ca si orasul Alice", a declarat Lund. Primarul a adaugat ca el prefera muzica country: "Canta un pic cam prea dur pentru mine. Nu am fost destul de furios pentru a aprecia muzica lui", a spus Lund. Oraselul face parte dintr-un grup de localitati din Dakota de Nord care au fost numite dupa fiicele unui administrator al cailor ferate. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.