Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a comentat ieri, dupa Adunarea Generala a FRF, pe marginea singurelor dispute din sedinta, legate de apartenenta observatorilor, de care s-au plans mai multi conducatori din diviziile inferioare. "Cand toti observa
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a comentat ieri, dupa Adunarea Generala a FRF, pe marginea singurelor dispute din sedinta, legate de apartenenta observatorilor, de care s-au plans mai multi conducatori din diviziile inferioare. "Cand toti observatorii erau dati la Liga, nu am avut un caz in presa. Acum se imperecheaza Ionescu cu Georgescu, Georgescu cu Ionescu la cate un meci. Daca si arbitrii sunt la mine si observatorii sunt la mine, pot sa fac un parti-prix, dar daca observatorii ar fi la Liga, arbitrii la FRF si Comisiile in alta parte, nici dracu' nu s-ar mai intelege. Ori taiem toate puntile acestea care duc la discutii, ori vor fi in permanenta", a spus conducatorul LPF, acuzand federatia de aceste scandaluri. "Daca la mine la Liga as avea observatorii de joc si de arbitri, arbitrii si comisiile, nu mai exista nici o frica. Ma voi lupta ca observatorii sa fie dati la Liga, cum e in toata lumea, iar arbitrii sa fie o structura autonoma, asa cum spune regulamentul. Cred ca Mircea Sandu si-a dat seama ca incep sa se faca manarii, iar aceasta chestie se va desparti", a spus Dragomir. Seful LPF a vorbit si despre dorinta unor membri ai AG de modificare a sistemului competitional inca din acest an la Divizia C, respinsa ca fiind nestatutara. "Sa nu faci nimic daca nu respecti regulamentul, daca nu respecti statutul, care este lege, atunci este debandada, ca incepusera unii sa strige prin sala. Este democratie, ii asculti pe toti, dar respecti legea". Dumitru Dragomir a dezaprobat metoda stimularii financiare a echipelor cu care joaca formatiile contracandidate. "Dupa actualul regulament, nu se intampla nimic, dar pe viitor nu se va mai intampla asa ceva. Cred ca este pentru ultima data. Inainte de inceperea campionatului viitor vom baga si treaba asta la Comitetul Federal. Ne-am facut de ras in toata Europa. Conform regulamentului, nu este anormal, dar din punct de vedere moral suntem de rasul omenirii. Stimulati ar trebui sa fie ca sunt profesionisti, pentru ce e platit cu sute de mii de dolari? Ca sa joace corect!", a spus Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.