Comisia de Apel a FRF a decis extinderea suspendarii managerului stelist Mihai Stoica de la sase la opt luni, dupa incidentele in care a fost implicat la finalul meciului Gloria Bistrita - Steaua, scor 1-0, din etapa a 26-a a Diviziei A. Comisia de D
Comisia de Apel a FRF a decis extinderea suspendarii managerului stelist Mihai Stoica de la sase la opt luni, dupa incidentele in care a fost implicat la finalul meciului Gloria Bistrita - Steaua, scor 1-0, din etapa a 26-a a Diviziei A. Comisia de Disciplina a FRF a decis, pe 8 mai, suspendarea pentru sase luni si amendarea cu 1000 de euro a lui Stoica. Atat oficialul stelist, cat si Gloria au contestat decizia si au facut memoriu la Comisia de Apel, iar aceasta a decis marirea suspendarii si mentinerea amenzii de 1000 de euro. Vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba, a declarat ca membrii Comisiei de Apel nu stiau exact ce a facut Stoica la Bistrita. "Este maximum pedepsei ce se putea da, nu avem nici o satisfactie, ne pare rau ca s-a ajuns la astfel de fapte. Prin acest comportament, nu se descalifica Stoica, ci descalifica Steaua. Comisia de Apel nu stia exact tot ce a facut Stoica la Bistrita", a spus Horoba. Acesta a precizat ca nu ar fi facut recurs la decizia Comisiei de Apel daca nici Stoica nu ar fi facut acest lucru. "Pentru ca ei nu au fost multumiti, am decis sa facem si noi apel. Oricum, imi pare rau ca nu am incurcat pe Rapid ca sa-l refuzam pe Gigi Becali! Totusi, Steaua este singura echipa din Romania care are fata de Europa!", a comentat Horoba. Mihai Stoica nu a fost prezent la sedinta Comisiei de Apel. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.