Mircea Lucescu si-a revenit ieri dupa euforia castigarii unui nou titlu in Ucraina, cu Sahtar, al doilea consecutiv, si a dat cateva detalii. "Sahtar a obtinut meritat victoria in meciul de aur cu Dinamo, dar eu cred ca titlul il puteam castiga foart
Mircea Lucescu si-a revenit ieri dupa euforia castigarii unui nou titlu in Ucraina, cu Sahtar, al doilea consecutiv, si a dat cateva detalii. "Sahtar a obtinut meritat victoria in meciul de aur cu Dinamo, dar eu cred ca titlul il puteam castiga foarte bine inca din meciul precedent de la Kiev. Acum a fost mai echilibrat, iar in prelungiri a contat foarte mult starea de spirit a jucatorilor. Am castigat cel mai greu campionat din cariera mea, pentru ca de-a lungul sezonului orice greseala ma putea costa titlul", a spus Lucescu. Acesta s-a declarat multumit de evolutiile romanilor pe care ii are in echipa. "Amandoi au jucat foarte bine, Marica a si inscris, se vede ca este intr-o forma buna. Rat din pacate s-a accidentat pe final de meci. A facut o ruptura musculara si noi practic am jucat in doar 10 oameni. Asta e, important e ca Sahtar a luat al doilea titlu consecutiv si al treilea din istorie", a comentat "Il Luce". "A fost o adevarata sarbatoare aici, ne-au asteptat la aeroport, au iesit pe strazi, a fost foarte frumos. Noi si apropiatii echipei am petrecut noaptea trecuta la un hotel al patronului", a mai povestit Mircea Lucescu, cel care si-a trecut in palmares al saselea titlu de campion. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.