Dumitru Dragomir, seful LPF, s-a aratat ingrijorat de scandalurile de la Dinamo, considerand ca gruparea din Stefan cel Mare ar putea avea soarta Universitatii Craiova. "Da, poate. Daca la Dinamo nu vine cineva sa faca liniste, e deranj mare. Unul di
Dumitru Dragomir, seful LPF, s-a aratat ingrijorat de scandalurile de la Dinamo, considerand ca gruparea din Stefan cel Mare ar putea avea soarta Universitatii Craiova. "Da, poate. Daca la Dinamo nu vine cineva sa faca liniste, e deranj mare. Unul dintre actionari ar putea sa faca liniste sau sa puna pe cineva care sa conduca si pe care sa-l lase in pace. Greseste, nu greseste, sa-l lase sa conduca un an de zile. Si pe conducator si pe antrenor. Unde-s multi puterea creste din punct de vedere financiar, nu al conducerii. Daca am avea sapte presedinti de tara, am lua-o pe bucati", a apreciat Dumitru Dragomir. Acesta s-a referit si la interceptarea telefoanelor din Italia, care au dus la cel mai mare scandal din fotbalul european in ultimii 20 de ani. "Interceptarea telefoanelor? Sunt monitorizati toti pas cu pas de doi ani. Daca sunt de atatia ani interceptate telefoanele, cine ia titlul? Dupa cum a inceput Adunarea Generala, cred ca Vasluiul ia titlul anul asta", a conchis presedintele LPF. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.