Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor" s-a luat de suporteri, care, dupa ce l-au injurat tot meciul pe Dan Alexa, i-ar fi amenintat acestuia sotia, insarcinata in doua luni, fapt care l-a determinat pe jucator ca sambata noaptea sa plece la
Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor" s-a luat de suporteri, care, dupa ce l-au injurat tot meciul pe Dan Alexa, i-ar fi amenintat acestuia sotia, insarcinata in doua luni, fapt care l-a determinat pe jucator ca sambata noaptea sa plece la Caransebes, cu intentia de a nu mai reveni in "Groapa". "Alexa a renuntat la 700.000 de dolari ca sa revina la Dinamo. E un jucator emblematic, iar ce au facut ei este o incostienta iesita din comun! Alexa este un caz cu totul special. Plangea in hohote la vestiar in pauza. S-a ajuns prea departe!", a rabufnit Borcea. Acesta a gasit timp sa se ia si de arbitraje, pe care le vede nefavorabile lui Dinamo. "Asta e diferenta, noi am pierdut trei puncte cu Augustus la meciul cu Sportul, iar Steaua a castigat trei cu Clujul!", a sustinut directorul dinamovist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.