Ionel Augustin, antrenorul secund al lui Dinamo, a avut un schimb dur de replici cu Ioan Andone in timpul emisiunii "Recursul etapei", de duminica seara. Augustin l-a acuzat pe Andone ca prin prezenta sa la meciul cu FC Vaslui a destabilizat echipa s
Ionel Augustin, antrenorul secund al lui Dinamo, a avut un schimb dur de replici cu Ioan Andone in timpul emisiunii "Recursul etapei", de duminica seara. Augustin l-a acuzat pe Andone ca prin prezenta sa la meciul cu FC Vaslui a destabilizat echipa si i-a incitat pe suporteri sa scandeze impotriva jucatorilor si a conducerii tehnice. Secundul dinamovist a afirmat ca Andone comploteaza cu galeria impotriva actualilor antrenori ai formatiei pentru a prelua conducerea tehnica. Andone s-a aparat spunand ca a venit ca simplu spectator la meci si ca nu a incercat sa puna presiune pe echipa. Ionel Augustin a dezvaluit ca tehncianul formatiei Omonia Nicosia a incercat sa ia legatura cu fostii sai elevi de la Dinamo. "Ai telefonat la cineva din conducere si ai vorbit sa ceara permisiunea lui Florin (n.r. - antrenorul Florin Marin) sa-i vezi pe baieti. E posibil asa ceva cand tu esti antrenor la Omonia Nicosia sa ceri sa-i vezi pe baieti? Pentru ce sa-i vezi?", i-a spus Augustin lui Andone. "Cum de ce, sa-i vad si sa-i salut? Asa este civilizat", a replicat Andone, iar Augustin i-a raspuns: "Trebuia sa-i saluti cand ti-ai dat demisia sau cand ai fost demis. Nu uita ca ai fost demis din cauza rezultatelor slabe". Fostul atacant l-a avertizat pe Andone ca in cazul in care ve redeveni antrenor la Dinamo va merge in galerie si o sa-i ceara demisia. "Daca vii la Dinamo o sa ma pun seful galeriei si o sa scandez demisia cand echipa va juca prost", a spus Augustin. Andone a reafirmat faptul ca nu l-a amenintat cu moartea pe Vasile Turcu, unul din actionarii dinamovisti. Dupa dialogul dintre Andone si Augustin, in emisiune a intervenit directorul general Gigi Netoiu, care a declarat ca Turcu i-a reprodus discutia cu Andone, in care fostul antrenor dinamovist l-a amenintat cu moartea. "Turcu a relatat discutia cu Andone. Eu nu pot sa cred ca Turcu are de ce sa minta. Totul s-a intamplat imediat dupa meci, la aproximativ 15 minute dupa partida", a explicat Netoiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.