Ioan Andone, antrenorul lui Omonia Nicosia, a declarat ieri ca exclude orice posibilitate de a mai reveni la Dinamo. "Am spus ca as vrea sa revin, dar numai in momentul in care toti actionarii sunt de acord cu numirea mea. In momentul in care actiona
Ioan Andone, antrenorul lui Omonia Nicosia, a declarat ieri ca exclude orice posibilitate de a mai reveni la Dinamo. "Am spus ca as vrea sa revin, dar numai in momentul in care toti actionarii sunt de acord cu numirea mea. In momentul in care actionarii erau de acord, atunci puteam incepe demersurile pentru rezilierea contractului. Dupa ceea ce s-a intamplat, suta la suta nu ma mai intorc la Dinamo. Imi vad de ale mele in Cipru", a spus fostul tehnician dinamovist. Andone a precizat ca se astepta la asemenea reactii din partea unor oficiali. "Ma asteptam la tigania asta. Cunosc clubul si oamenii din interiorul sau. Suporterii ma doreau, din partea mass-media aveam sustinere tinand cont de ceea ce am facut, dar cine trebuia sa ma sustina nu m-a sustinut. Trebuiau aprobate chestii foarte importante: buget pentru transferuri, planuri de pregatire. Nu vreau sa ma intorc pentru ca dupa o luna sa fiu injurat", a mentionat Andone. Antrenorul le-a cerut scuze fanilor pentru decizia pe care a luat-o. "Imi pare rau pentru suporteri, stiu ca ma doreau foarte mult. Le cer scuze pentru ca nu vin din vara, dar in conditiile astea nu se poate face performanta", a mai spus tehnicianul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.