Dupa aparitia companiilor si agentiilor care ofera zboruri low-cost, in diferite colturi ale lumii, era momentul sa apara si un brand care sa promoveze /si sa comercializeze produse/vacante de tip low-cost. Astfel de vacante, accesibile unei categori
Dupa aparitia companiilor si agentiilor care ofera zboruri low-cost, in diferite colturi ale lumii, era momentul sa apara si un brand care sa promoveze /si sa comercializeze produse/vacante de tip low-cost. Astfel de vacante, accesibile unei categorii de consumatori cu venituri reduse, sunt oferite prin brand-ul Plegrin, promovat incepand din aceasta primavara de agentia Perfect Tour. Cu sloganul "Pelegrin - te scoate in lume", aceasta noua propunere facuta turistilor a fost una dintre ofertele turistice remarcate la targul de turism din primavara acestui an. Prin intermediul unei retele de 50 de agentii teritoriale sunt puse la dipozitie excursii in Bulgaria, Grecia, Turcia, Tunisia, Malta, Spania, Croatia, Egipt etc. Astfel, in aceasta perioada se poate petrece o vacanta de neuitat in Creta, incepand de la 99 de euro/persoana (in functie de perioada si confortul oferit) in care este inclus transportul si cazarea pentru 7 nopti. La acest pret, pentru fiecare persoana, se mai platesc taxa de aeroport si asigurarea medicala. Inca un lucru demn de mentionat este faptul ca turistii au un numar de telefon, Help Line Pelegrin - +40 80 10 88888 la care se poate suna la orice ora din zi sau din noapte. La acest numar se pot face rezervari si se acorda asistenta de specialitate completand sloganul brand-ului: "Pelegrin te scoate in lume!.... dar nu te lasa acolo". Una dintre ofertele acestei agentii prin brandul Pelegrin, este vacanta in insula greceasca Creta unde, in aceasta perioada, temperaturile sunt suficient de ridicate ca sa-ti poti petrece o vacanta de neuitat sub razele soarelui mediteranean si sa faci baie in mare. Se poate spune ca este chiar mai indicat sa-ti petreci vacanta in Creta in aceasta perioada deoarece acum si preturile sunt mult mai mici decat in plin sezon iar Soarele este mult mai ingaduitor decat in iulie si august. In afara de baile de soare si apa, turistii pot vizita o multime de locuri minunate, localitati, statiuni, insule pline de istorie si traditie. Cu o populatie foarte primitoare, insula Creta, leganul civilizatiei minoice, a fost ocupata de-a lungul timpului de arabi, venetieni, bizantini, romani, fiecare dintre acest popoare daruind insulei o parte importanta a bogatiei sale culturale. Cretanii ospitalieri, prietenosi si plini de viata, locurile minunate, orasele cu casele albe si pline de flori viu colorate, insulele si palatele antice atrag zeci de mii de turisti, an de an in aceste locuri superbe. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.