Santierul naval din orasul tulcean Sulina, infiintat de Comisiunea Europeana a Dunarii, va fi vandut luna aceasta. Administratia din Sulina va organiza, marti, o licitatie publica pentru vanzarea a cinci obiective apartinand Santierului naval Remat S
Santierul naval din orasul tulcean Sulina, infiintat de Comisiunea Europeana a Dunarii, va fi vandut luna aceasta. Administratia din Sulina va organiza, marti, o licitatie publica pentru vanzarea a cinci obiective apartinand Santierului naval Remat SA din Sulina, valoarea totala a bunurilor fiind calculata la aproape 3 milioane de lei noi. Cel mai scump obiectiv scos la vanzare este cala maritima, al carei cost este de 2.561.645 lei noi, cel mai ieftin fiind o baraca metalica estimata la valoarea de 5.428 lei noi. Pe data de 23 mai, AFP va organiza licitatie publica pentru vanzarea bunurilor santierului naval din orasul Sulina, valoarea totala a acestora fiind estimata la 179.607 lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.