Mircea Rednic (foto dreapta) a declarat ca directorul executiv Cristi Borcea a fost singura persoana de la Dinamo cu care a discutat despre posibilitatea de a antrena echipa din "Groapa", insa crede ca pana atunci mai are de asteptat, Andone fiind ce
Mircea Rednic (foto dreapta) a declarat ca directorul executiv Cristi Borcea a fost singura persoana de la Dinamo cu care a discutat despre posibilitatea de a antrena echipa din "Groapa", insa crede ca pana atunci mai are de asteptat, Andone fiind cel mai indicat in acest sens. "Andone este cea mai buna solutie pentru Dinamo. El cunoaste cel mai bine jucatorii, eu trebuie sa mai stau la rand. Eu, daca as veni la Dinamo, as schimba foarte multi jucatori. Am fost contactat o singura data si acum, si in urma cu un an si jumatate, de o singura persoana de la Dinamo. Este vorba de Borcea, singurul care a avut si are incredere in mine", a afirmat Rednic, imediat dupa ce a dat lovitura cu SC Vaslui, scor 2-1 cu Dinamo in Bucuresti. Rednic a mentionat ca intentioneaza sa-si respecte contractul cu SC Vaslui, valabil pana la finalul sezonului, dar nu stie daca va continua la gruparea finantata de Adrian Porumboiu. Altfel, Rednic a apelat la un reprezentant al Jandarmeriei pentru a putea pleca impreuna cu jucatorii sai de la stadion, la finalul meciului cu Dinamo, dupa ce autocarul delegatiei vasluiene a plecat fara el. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.