Deputatul PSD Mihai Apostolache si-a tinut, vineri dupa-amiaza, audientele in strada, in centrul municipiului Ploiesti, pe o ploaie torentiala, din cauza ca a fost dat afara din sediul de partid in care functiona biroul sau parlamentar. Presedintele
Deputatul PSD Mihai Apostolache si-a tinut, vineri dupa-amiaza, audientele in strada, in centrul municipiului Ploiesti, pe o ploaie torentiala, din cauza ca a fost dat afara din sediul de partid in care functiona biroul sau parlamentar. Presedintele PSD Prahova, Marian Saniuta, i-a cerut sa elibereze spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul de partid. Pe o ploaie torentiala, Mihai Apostolache, inconjurat de unii dintre membrii Tineretului Social - Democrat din Prahova, organizatie pe care o conduce, a discutat cu prahovenii care se inscrisesera pentru audiente. Apostolache a declarat ca, desi i s-a cerut sa paraseasca sediul PSD, va ramane membru in aceasta formatiune politica intrucat crede in social-democratia autentica si crede in "culoarea rosie, care este culoarea pe care o poarta tinerii in Europa". Mihai Apostolache a fost instiintat, saptamana trecuta, sa elibereze, in 48 de ore de la instiintare, spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul PSD Prahova, presedintelui organizatiei judetene reprosandu-i neimplicarea in activitatile PSD Prahova si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.