Seful postului de politie din localitatea Cumpana, judetul Constanta, a fost injunghiat, la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce incerca sa potoleasca un scandalagiu din comuna. Administratorul unui bar din Cumpana a sesizat politia ca Gheorghe N
Seful postului de politie din localitatea Cumpana, judetul Constanta, a fost injunghiat, la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce incerca sa potoleasca un scandalagiu din comuna. Administratorul unui bar din Cumpana a sesizat politia ca Gheorghe N., in varsta de 59 de ani, a provocat mai multe distrugeri in local si a lovit mai multi clienti. "In momentul in care i s-a solicitat sa se prezinte la sediul postului de politie pentru cercetari, individul a devenit deosebit de violent, amenintandu-i pe politisti. S-a opus imobilizarii, injunghiindu-l pe agentul de politie. Desi ranit, acesta nu a fost intimidat de agresor, reusind sa-l imobilizeze", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Sarmizia Fetcu.
Dosar penal
Agresorul a fost internat in Spitalul de psihiatrie Palazu Mare, cu diagnosticul de "agitatie psihomotorie si intoxicatie etilica acuta" si i s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si violare de domiciliu. Agentul sef Aurelian Colis a fost transportat la spital pentru a i se acorda ingrijirile medicale. Politistului i s-a stabilit diagnosticul de "plaga injunghiata profunda medie antebrat lateral stanga", fiind in afara oricarui pericol. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.