Liderul PIN Lavinia Sandru (foto) a solicitat ieri ministrului Educatiei Mihail Hardau si presedintelui CNA Ralu Filip sa opreasca difuzarea emisiunilor TV "cu caracter nociv" care mediatizeaza excesiv relatia dintre Irinel Columbeanu si eleva de lic
Liderul PIN Lavinia Sandru (foto) a solicitat ieri ministrului Educatiei Mihail Hardau si presedintelui CNA Ralu Filip sa opreasca difuzarea emisiunilor TV "cu caracter nociv" care mediatizeaza excesiv relatia dintre Irinel Columbeanu si eleva de liceu Monica Gabor. Motivul invocat de Sandru este ca astfel de emisiuni prezinta un exemplu negativ, fiind atentate la buna cuviinta si la morala publica ce pot afecta educatia elevilor. "Este de notorietate faptul ca o eleva de liceu trebuie sa se pregateasca pentru examene si nu sa lipseasca de la ore, fiind ocupata cu filmarea unor amanunte ce tin de viata sa intima cu potentialul ei sot", se afirma in sesizarea semnata de liderul PIN. Lavinia Sandru a afirmat ca atat directoarea liceului in care invata Monica Gabor cat si diriginta acesteia sunt influentate de catre omul de afaceri Columbeanu "prin mijloace care tin de lumea din care provine acesta". Ea l-a acuzat pe Columbeanu ca se foloseste de relatia "neobisnuita" cu o eleva de liceu pentru a atrage atentia asupra sa. Liderul PIN a solicitat sefilor celor doua institutii sa verifice in ce masura a fost perturbata starea propice procesului de invatamant in liceul Monicai Gabor si sa propuna urgent solutii de remediere. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.