Giorgio Armani, legenda modei italiene, a fost ales sa creeze tinutele fotbalistilor echipei nationale a Angliei din timpul Cupei Mondiale 2006. Armani, care s-a ocupat si de tinutele echipei din timpul Campionatului European din 2004, a declarat ca
Giorgio Armani, legenda modei italiene, a fost ales sa creeze tinutele fotbalistilor echipei nationale a Angliei din timpul Cupei Mondiale 2006. Armani, care s-a ocupat si de tinutele echipei din timpul Campionatului European din 2004, a declarat ca este mandru sa imbrace "niste eroi".
Designerul le va crea sportivilor costume clasice bleumarin, tinute casual si o geanta pentru lucrurile esentiale. Acest lucru a trezit insa nemultumirea creatorilor locali.
"Ma uimeste faptul ca au angajat un italian. Accept o marca celebra in moda, dar ar fi trebuit angajat un designer englez", a declarat Simon Cundy, de la casa de moda Henry Poole and Co.
In schimb, menagerul echipei Angliei este de cu totul alta parere. "In Germania, vom fi cea mai eleganta echipa. Este important ca englezii sa fie eleganti si in afara terenului de fotbal", a declarat Sven Goran Eriksson. Fotbalistii vor purta camasi albe cu guler larg si cravate albastru deschis, pantaloni stramti si pantofi din piele maro.
Butonii pentru camasa vor fi personalizati cu numerele lor de pe tricou. Tinutele casual sunt formate din pantaloni albastri, camasa polo si pulover gri.
Fanii isi vor putea achizitiona aceasta tinuta pentru 2.000 de lire sterline.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.