Dinamo este aproape de a rata nu numai titlul in acest sezon, ci si participarea in cupele europene, dupa infrangerea de sambata seara, scor 1-2 (1-1), in "Groapa", cu SC Vaslui. "Cainii rosii" au inceput mai bine, au deschis scorul prin Alexa, dar m
Dinamo este aproape de a rata nu numai titlul in acest sezon, ci si participarea in cupele europene, dupa infrangerea de sambata seara, scor 1-2 (1-1), in "Groapa", cu SC Vaslui. "Cainii rosii" au inceput mai bine, au deschis scorul prin Alexa, dar moldovenii au revenit spectaculos, au marcat de doua ori, prin M. Croitoru si Val. Badea, si au mai ratat cateva ocazii imense. Dupa meci, capitanul lui Dinamo, Florentin Petre, a ramas aproape 15 minute pe banca de rezerve, la un moment dat dandu-i lacrimile. Cand a parasit terenul, jucatorul a fost imbarbatat de finantatorul lui SC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Este un esec regretabil. Toata lumea si-a pus baza in noi ca vom castiga. Trecem printr-o perioada grea, nu avem continuitate in victorii. Nu asta este valoarea noastra", a afirmat Fl. Petre. Capitanul dinamovist nu considera ca aceasta este cea mai grea perioada a lui Dinamo. "Au fost altele si mai grele, cand am terminat turul pe locul 12 si campionatul pe locul 6-7, dar nu voiam sa se intample asta acum. Trebuia sa castigam si ne-am dorit din toata inima sa facem lucrul asta. Nu am reusit, ne-au prins pe contraatac si ne-au executat", a declarat Fl. Petre, care a adaugat ca doreste sa plece "cu fruntea sus" de la Dinamo. Florin Marin, antrenorul "cainilor rosii", a declarat ca ar fi o performanta daca Dinamo va reusi sa se claseze pe un loc care sa-i permita participarea in cupele europene. "Daca vom reusi sa prindem un loc de cupa europeana, e o performanta pentru noi, dar va fi greu", a spus "Flocea". Acesta considera ca Ioan Andone merita sa fie la Dinamo. "Andone a obtinut performante la Dinamo, e normal sa fie apreciat de suporteri, de conducere. Dupa parerea mea, merita sa fie la Dinamo", a spus Fl. Marin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.