Mijlocasul dinamovist Dan Alexa a fost injurat in dese randuri de fanii "PCH" in timpul meciului cu SC Vaslui, desi a reusit sa marcheze pentru 1-0. "Alexa, esti o mizerie!", au strigat suporterii catre cel pe care, la revenirea din China, il doreau
Mijlocasul dinamovist Dan Alexa a fost injurat in dese randuri de fanii "PCH" in timpul meciului cu SC Vaslui, desi a reusit sa marcheze pentru 1-0. "Alexa, esti o mizerie!", au strigat suporterii catre cel pe care, la revenirea din China, il doreau capitan al echipei! "Nu sunt de acord cu reactia fanilor fata de Alexa, nu sunt de acord cum s-a procedat cu el", a spus dupa meci Fl. Marin, antrenorul lui Dinamo. La randul sau, capitanul lui Dinamo, Fl. Petre, a declarat ca Alexa nu merita "sa fie tratat in halul acesta" de suporteri. "Tinand cont ca Alexa a refuzat oferte, multi bani, a ales sa vina aici sa joace cu sufletul, nu merita sa fie tratat in halul acesta. Am trecut si eu, si altii prin asa ceva. Asta este viata noastra, a fotbalistilor. Pentru unii conteaza doar momentul si se uita foarte repede ceea ce ai facut sau ceea ce poti sa faci", a spus Fl. Petre. Alexa a fost eliminat in minutul 90 al meciului cu SC Valsui pentru cumul de cartonase galbene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.