Orasul spaniol La Coruna va gazdui, in weekend, cursele de mars din cadrul Cupei Mondiale, la startul intrecerilor urmand sa fie prezente si reprezentantele atletismului romanesc Claudia Stef, Norica Campeanu, Ana Maria Groza si Veronica Budileanu. C
Orasul spaniol La Coruna va gazdui, in weekend, cursele de mars din cadrul Cupei Mondiale, la startul intrecerilor urmand sa fie prezente si reprezentantele atletismului romanesc Claudia Stef, Norica Campeanu, Ana Maria Groza si Veronica Budileanu. Cele patru atlete din Romania vor concura alaturi de reprezentatele altor 62 de state din intreaga lume, afluenta mare de sportive datorandu-se si premiilor substantiale anuntate de organizatori pentru primii sase clasati, la individual si pe echipe, suma totala ridicandu-se la 569.000 de dolari. Conform grilei de premiere, laureata de la individual va fi recompensata cu 30.000 de dolari, iar pentru prima pozitie pe echipe sunt alocati 15.000 de dolari. Organizatorii o considera pe Claudia Stef principala favorita la castigarea cursei de 20 de kilometri mars, tinand cont si de faptul ca atleta noastra conduce in topul mondial al probei, cu 28 de puncte, ierarhie in care Norica Campaeanu se afla pe locul patru, cu 12 puncte. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.