CCA a decis ieri, intr-o sedinta a Biroului Executiv, retinerea de delegari pana la finalul sezonului a lui Ionica Serea (foto stanga), in urma prestatiei acestuia la partida Gloria - Steaua, scor 1-0, din etapa a 26-a a Diviziei A. "Serea a fost ret
CCA a decis ieri, intr-o sedinta a Biroului Executiv, retinerea de delegari pana la finalul sezonului a lui Ionica Serea (foto stanga), in urma prestatiei acestuia la partida Gloria - Steaua, scor 1-0, din etapa a 26-a a Diviziei A. "Serea a fost retinut de la delegari pana la sfarsitul acestui sezon, iar in vara vom decide daca va ramane in vreun lot divizionar", a spus Gh. Constantin . Seful CCA nu a dorit sa dezvaluie punctul de vedere al lui Serea in fata Biroului Executiv. "Nu sunt lucruri deosebit de grave, insa sunt cateva pe care a dorit sa le spuna doar comisiei, deci nu le pot face publice. Oricum, vreau sa cred ca a fost sincer cu noi", a precizat Gh. Constantin. Serea a declarat la finalul sedintei Biroului Executiv al CC ca isi reproseaza o singura greseala in partida Gloria - Steaua, la faza in care Nicolita a fost faultat in careu. "Am vazut caseta meciului de la Bistrita de 2-3 ori in fiecare zi. Consider ca am gresit doar in faza in care Nicolita a fost tras de sort in suprafata de pedeapsa, pentru ca nu am vazut-o", a declarat Serea. Arbitrul a spus ca va demonstra ca este demn de meseria care o practica, daca i se va mai oferi ocazia. "Aveti cuvantul meu de onoare ca voi demonstra ca sunt arbitru, chiar daca multa lume din fotbal considera ca nu am ce cauta in arbitraj. Daca voi mai arbitra, o voi demonstra", a spus Serea. "Nu e normal ce se intampla cu Serea. Se face o presiune asupra arbitrilor care vor oficia la jocurile Stelei si sunt curios sa vad ce arbitru nu va avantaja Steaua de acum inainte", a declarat Jean Padureanu, presedintele Gloriei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.