O bucuresteanca, de profesie jurist, care pretindea ca este consilier la Primaria Sectorului 3, a fost prinsa in flagrant de politistii Sectiei 22, in timp ce primea 3 milioane lei. Gabriela Stoian, in varsta de 27 de ani, a incercat sa pacaleasca ma
O bucuresteanca, de profesie jurist, care pretindea ca este consilier la Primaria Sectorului 3, a fost prinsa in flagrant de politistii Sectiei 22, in timp ce primea 3 milioane lei. Gabriela Stoian, in varsta de 27 de ani, a incercat sa pacaleasca mai multe persoane, sustinand ca le ajuta sa obtina locuinte prin ANL.
Politistii bucuresteni ne-au precizat ca au fost sesizati de o persoana din sectorul 6, care banuind ca femeia este escroaca, a reclamat-o pentru a-si recupera banii pe care ii daduse.
In urma cu 2 zile, M.C. a anuntat Sectia 22 ca a fost inselat de Carmen Stoian, careia ii inmanase 900 de euro si 13 milioane, sperand astfel ca va fi ajutat sa obtina un apartament din fondul ANL. La sfarsitul lunii martie, Carmen Stoian a cunoscut-o la coafor pe sotia reclamantului si s-a oferit sa-i ajute sa-si cumpere o casa.
Pentru a nu da de banuit, escroaca le-a prezentat mai multe documente semnate si stampilate cu antetul ANL. La scurt timp dupa ce M.C. i-a oferit toate documentele necesare pentru astfel de achizitii, Stoian l-a anuntat ca i s-a aprobat cererea si ca mai poate ajuta si alte persoane in acest sens.
Sesizand, totusi, ca ceva este in neregula, barbatul a mers la sediul ANL, unde a constatat cu stupoare ca dosarul sau nu exista. Imediat a anuntat Sectia 22, care a organizat un flagrant, femeia fiind surprinsa in momentul in care primea 3 milioane lei de la o asa-zisa cunostinta a lui M.C.
In urma verificarii documentelor, politistii au constatat ca acestea sunt false, iar Carmen Stoian, in prezent fara ocupatie, nu este salariata a Primariei Sectorului 3.
Femeia a fost retinuta pentru inselaciune si se fac verificari pentru a se stabili daca a mai pacalit si alte persoane prin aceasta metoda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.