Gica Hagi a declarat ca nu se teme de reactia ostila a suporterilor de la Constanta, la revenirea sa, ca antrenor al lui "Poli" Timisoara, in orasul in care s-a lansat ca fotbalist. "Vrem ca Hagi sa fie demis dupa acest meci", au spus fanii "marinari
Gica Hagi a declarat ca nu se teme de reactia ostila a suporterilor de la Constanta, la revenirea sa, ca antrenor al lui "Poli" Timisoara, in orasul in care s-a lansat ca fotbalist. "Vrem ca Hagi sa fie demis dupa acest meci", au spus fanii "marinarilor", cei care au obligat conducerea clubului sa schimbe si numele stadionului, care purta numele "Regelui". "Nu puteam fi chiar peste tot", a spus Hagi, referindu-se la faptul ca arena din Constanta nu-i mai poarta numele. "Cred ca, in ultimul timp, am pierdut increderea in posibilitatile noastre si, probabil, o victorie poate sa ne aduca increderea. O victorie ne-ar veni foarte bine si vom incerca sa o obtinem, sper sa si putem", a spus Hagi despre meciul de astazi. Totusi, Marian Iancu, presedintele banatenilor, a declarat ca nu crede ca "Poli" poate castiga pe Litoral. "E opinia dansului. Noi mergem sa jucam, o data o facem mai bine, altadata mai prost, dovedim ca suntem oameni. Multe opinii, multe pareri, multa polemica, asta e Timisoara!", a replicat Hagi, aflat deja la a doua contra cu patronul sau, dupa disputa legata de echipa Stelei din 1986. Altfel, "Regele" a explicat si de ce l-a dat afara din lot pe Alin Stoica. "A fost o perioada in care noi aveam meciuri din trei in trei zile si l-am rugat sa nu iasa dupa ora 23. Alin a gresit si el stie asta! Am acceptat prima, a doua oara, dar a treia oara nu s-a mai putut!", a spus Hagi, care a precizat ca Stoica si Caramarin cunosc motivele pentru care au fost indepartati. Hagi s-a referit si la Radoi, fiind de parere ca nimeni nu poate pune la indoiala calitatile de lider ale capitanului de la Steaua. "Cum sa nu fie un exemplu Radoi? Ca a gresit la nervi? Pai, primul care sufera este chiar el, si-a facut singur rau. Radoi este un lider din toate punctele de vedere. Este un lider prin atitudine, prin concentrare, prin cat da echipei. O data o faci mai bine, o data mai rau, se strica si ceasurile elvetiene...", a spus Hagi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.