Sorin Boca, presedintele executiv al Politehnicii Iasi, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea moldoveana va obtine aproape sigur licenta de club profesionist pentru sezonul 2006/2007 al Diviziei A. "Ne prezentam luni la Com
Sorin Boca, presedintele executiv al Politehnicii Iasi, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea moldoveana va obtine aproape sigur licenta de club profesionist pentru sezonul 2006/2007 al Diviziei A. "Ne prezentam luni la Comisia de Licentiere pregatiti. S-a reusit deblocarea situatiei financiare si, in proportie de 99,9 la suta, vom lua licenta pentru sezonul 2006/2007. Din vanzarea de abonamente, cu banii primiti de la sponsori si cu banii imprumutati de la societati comerciale si persoane fizice, am reusit sa strangem cei 200.000 de dolari pe care ii avem datorie", a spus Boca. Oficialul iesean a mentionat ca au mai ramas unele datorii catre jucatori, dar acestea vor fi achitate pana la finalul lunii. "Mai sunt cateva probleme de circuit bancar, dar se vor rezolva. Mai avem datorii fata de jucatori, dar am discutat cu acestia si le-am spus ca se vor achita si acestea pana cel tarziu la sfarsitul lunii. Am discutat cu primarul Gheorghe Nechita si am inteles ca, in sedinta din 22 mai, se va discuta in Consiliul Local finantarea clubului nostru", a mentionat Boca. Referitor la demisia vicepresedintelui Neculai Ciulu, Boca a afirmat ca nu vrea sa comenteze decizia acestuia de a renunta la functie. "N-am discutat cu Ciulu. Eu am gasit vineri dimineata demisia lui, pe care am inteles ca mi-a lasat-o joi seara. Voi inainta demisia membrilor Consiliului de Administratie, pentru ca ei sunt indreptatiti sa se pronunte asupra acestui act. Nu vreau sa comentez in nici un fel decizia lui", a completat Sorin Boca. Politehnica Iasi a trecut de primele trei faze ale licentierii, in care s-au luat in discutie criteriile juridic, administrativ si de personal, insa nu indeplinea criteriul financiar, clubul avand datorii de 200.000 de dolari fata de jucatori, stat si terti. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.