Cea mai valoroasa echipa feminina de baschet a momentului din tara, Biandra Targoviste, a reusit sa-si depaseasca rivala BC ICIM Arad, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 89-77 (43-38), in cadrul primului meci contand pentru finala Diviziei A.
Cea mai valoroasa echipa feminina de baschet a momentului din tara, Biandra Targoviste, a reusit sa-si depaseasca rivala BC ICIM Arad, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 89-77 (43-38), in cadrul primului meci contand pentru finala Diviziei A. Dupa o lupta surda intre conducerile celor doua echipe, care s-au acuzat reciproc inaintea partidei de lipsa de fair-play, meciul de joi seara a readus aminte tuturor ca spectacolul baschetbalistic din teren este mult mai important. La capatul celor 40 de minute de joc, gazdele, cu Anca Nitulescu (26), Monica Brosovsky (16) si Alexandra Cutas (16) intr-o forma excelenta, au spart gheata si au punctat la scorul general, spre dezamagirea adversarelor, de la care s-a remarcat trio-ul tricolor format din Dragus (28), Parau (20) si Nagy (10). Din pacate pentru aradence, veterana Bianca Dragus a suferit o accidentare destul de grava la umar cu doua minute inainte de final, componenta reprezentativei devenind, astfel, incerta pentru meciul disputat, ieri, dupa inchiderea editiei. Reamintim ca ultimul act al Diviziei A se disputa dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri, urmatoarele doua partide urmand sa aiba loc la Arad, saptamana viitoare, iar intalnirea decisiva, daca va mai fi cazul, se va desfasura din nou la Targoviste. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.