Primii pe lista sunt Gina Ivascu, realizatoarea emisiunii "Verissimo" si Sorin Ganciu, unul dintre prezentatorii matinalului "Viata dimineata".
Cei doi prezentatori, fosti colegi de emisiune, de altfel si-au programat intamplator nunta in acee
Primii pe lista sunt Gina Ivascu, realizatoarea emisiunii "Verissimo" si Sorin Ganciu, unul dintre prezentatorii matinalului "Viata dimineata".
Cei doi prezentatori, fosti colegi de emisiune, de altfel si-au programat intamplator nunta in aceeasi luna. Gina va imbraca rochia de mireasa pe 3 iunie, iar Sorin va face pasul cel mare pe 17 iunie.
Consoartele celor doua vedete inteleg ca a a avea o emisiune la televizor nu este lucru usor, drept pentru care, iubita lui Sorin, care este jurist de profesie si logodnicul Ginei, Alexandru Tanase, Andu cum ii spune Gina, au luat pe umerii lor greul pregatirilor.
Sorin si Gina s-au molipsit de microbul casatoriei anul trecut atunci cand au fost prezenti la nunta colegei lor, Alina Stancu, prezentatoarea si realizatoarea emisiunii "Ne priveste".
Se stie deja ca nasii de cununie ai Ginei si ai lui Andu vor fi Silviu Prigoana si Elena Carstea insa Sorin Ganciu a refuzat sa dezvaluie numele parintilor spirituali care-i vor fi alaturi in ziua cununiei. A spus ca este vorba in orice caz despre niste prieteni de familie.
Desi este si el in febra pregatirilor pentru ziua cea mare, Sorin o sustine pe colega sa Gina care este pe ultima suta de metri.
Gina, insa, este o fire pragmatica si dincolo de implinirea vietii personale urmareste si implinirea in plan profesional si ca femeie de afaceri.
Vedeta B1 TV si-a facut un dar chiar inainte de nunta. Sustinuta de logodnicul ei, Andu, blonda a demarat propria afacere.
Realizatoarea emisiunii Verissimo a deschis, impreuna cu stilista ei, Cornelia Olteanu, un salon de infrumusetare modern utilat - Syra Beauty Style. "Cu experienta si trucurile pe care noi doua si echipa noastra am ajuns sa le acumulam, dorim sa aducem un zambet de cinci stele pe buzele celor ce se vor lasa pe mana noastra" - spune Gina, incantata de noua ei realizare. Se pare ca afacerea este pe maini bune pentru ca s-a dovedit pe parcursul timpului ca Gina are fler in afaceri. Ea si logodnicul ei mai au impreuna o pensiune la Sinaia, pe care au deschis-o tot la initiativa viitoarei doamne Tanase. Pentru ca echipa B1 TV este foarte unita, Gina si-a ales una dintre cele trei domnisoare de onoare din randul colegelor ei de la televiziune. Norocoasa este prietena ei Oana Frigescu, nimeni alta decat actuala colega de prezentare a lui Sorin Ganciu.
Pentru ca s-a simtit onorata de propunerea prietenei ei, Oana a dat o fuga pana la Viena in cautarea accesoriilor perfecte pentru nunta.
"Am petrecut foarte mult timp la cumparaturi, mai ales ca am plecat hotarata sa imi gasesc pantofi si geanta pentru nunta Ginei", spune Oana. Din pacate nu a gasit, insa a cumparat o multime de alte lucruri, de la articole vestimentare si incaltaminte, pana la margele, cercei si ochelari de soare. Oana a profitat de scurta sesiune de shopping pe Ringstrasse pentru a vizita si renumitul parc de distractii Prater.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.