Dupa ce italienii Fabrizio Ravanelli si Giuseppe Bergomi si-au manifestat interesul pentru a prelua conducerea tehnica a lui FC Arges, un alt antrenor strain, nord-irlandezul Darren Patterson, a anuntat ca este gata sa lucreze in Trivale. Patterson a
Dupa ce italienii Fabrizio Ravanelli si Giuseppe Bergomi si-au manifestat interesul pentru a prelua conducerea tehnica a lui FC Arges, un alt antrenor strain, nord-irlandezul Darren Patterson, a anuntat ca este gata sa lucreze in Trivale. Patterson a fost recomandat sefilor argeseni de un angajat al lui Oxford United FC (club care tocmai a retrogradat in Conferinta Nationala - a treia liga engleza). Patterson, in varsta de 37 de ani si actual managerul la Oxford, si-a inceput cariera ca fotbalist la West Bromwich Albion, dupa care s-a transferat la Wigan Athletic. In Premier League, Patterson a jucat la Crystal Palace si Luton Town, dupa care si-a incheiat cariera la FC Dundee, acolo unde a si inceput sa antreneze. In nationala nord-irlandeza, Patterson are 17 selectii, iar prietenul sau il recomanda ca posibil viitor selectioner al echipei nationale a Irlandei de Nord. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.