Trupa Sugababes va oferi o tratatie speciala publicului spectator si telespectator al Premiilor Muzicale Romanesti, editia 2006, eveniment ce va avea loc pe 3 iunie, la Sala Sporturilor din Cluj. Fetele vor sustine in incheierea evenimentului, un con

Trupa Sugababes va oferi o tratatie speciala publicului spectator si telespectator al Premiilor Muzicale Romanesti, editia 2006, eveniment ce va avea loc pe 3 iunie, la Sala Sporturilor din Cluj. Fetele vor sustine in incheierea evenimentului, un concert de aproximativ 40 de minute.
Cele trei fete de la Sugababes vor sustine un concert in adevaratul sens al cuvantului, in fata publicului romanesc. Desi initial a fost vorba doar de sustinerea unui recital, Sugababes si MTV Romania au decis sa ofere tuturor celor ce vor urmari editia din acest an a Premiilor Muzicale, un spectacol care va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, intr-un format nou.
Sugababes este una dintre trupele straine foarte apreciate de catre publicul din tara noastra, bucurandu-se de popularitate mai ales datorita hiturilor "Push The Button", "Round Round" si "Hole in the head". Fiecare melodie a fetelor este unica din punct de vedere al liniei melodice, ele sustinand ideea ca cel mai bun lucru pentru ele si fanii lor este noutatea, motiv pentru care piesele au influente diferite, unele mai mult R&B, altele pop.

Peste 1,5 milioane de discuri vandute in Mare Britanie

Sugababes si-a asigurat deja locul in istoria muzicii britanice ca fiind cea mai de succes formatie de fete a timpurilor noastre, multumita celor trei Discuri de platina ("Angels With Dirty Faces", "Three" si "Taller In More Ways"), celor peste 1,5 milioane de single-uri vandute in UK - incluzand patru piese de top (Freak Like Me, Round Round, Hole In The Head, Push The Button), un premiu BRIT, premiul Q Award, premiul Smash Hits Award si doua premii Elle Style.
Grupul de trei fete a supravietuit de doua ori plecarii unor soliste in cei sapte ani de la infiintare, ultima schimbare in trupa avand loc chiar la sfarsitul anului trecut, in decembrie, cand Amelle Berrabah s-a alaturat echipei dupa plecarea fondatoarei Mutya Buena. Cele trei vedete ce formeaza Sugababes sunt Keisha, Amelle si Heidi.
Alaturi de concertul Sugababes, vor mai sustine recitaluri Pachanga si Uniting Nation.

5 categorii de bilete pentru fani

Organizatorii evenimentului MTV Romanian Music Awards, ajuns la cea de-a patra editie, au scos la vanzare cinci categorii de bilete, la preturile de 80, 85, 90, 125 si 220 RON, in functie de pozitionarea in sala.
Biletele au fost puse in vanzare incepand de astazi la punctele de vanzare autorizate si online, pe site-ul www.myticket.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.