Poloul romanesc va pune punct campionatului intern, in acest final de saptamana Bazinul Floreasca urrmand sa gazduiasca meciurile ultimului turneu final din cadrul Superligii. Si daca Steaua-Stirom este deja campioana de acum doua turnee, avansul din
Poloul romanesc va pune punct campionatului intern, in acest final de saptamana Bazinul Floreasca urrmand sa gazduiasca meciurile ultimului turneu final din cadrul Superligii. Si daca Steaua-Stirom este deja campioana de acum doua turnee, avansul din clasament al elevilor antrenorului Eugen Georgescu ajungand la 18 puncte, ultimele meciuri vor dezlega si celelalte necunoscute, lupta pentru podium fiind extrem de acerba intre CSM Oradea (42 p), Dinamo si Rapid, ultimele avand cate 38 de puncte. Dar iata si programul meciurilor din Capitala: vineri, de la ora 16, Steaua - Dinamo si CSM Oradea - Rapid; sambata, de la ora 16, Steaua - Rapid si CSM Oradea - Dinamo; duminica, de la 9,30, Rapid - Dinamo si Steaua - CSM Oradea. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.