Sahtar Donetk si Dinamo Kiev vor disputa duminica, la Dneprpetrovsk, un meci de baraj pentru titlul de campioana a Ucrainei, cele doua echipe terminand campionatul la egalitate de puncte (cate 75). Miercuri seara, la Kiev, Dinamo a remizat cu Sahtar,
Sahtar Donetk si Dinamo Kiev vor disputa duminica, la Dneprpetrovsk, un meci de baraj pentru titlul de campioana a Ucrainei, cele doua echipe terminand campionatul la egalitate de puncte (cate 75). Miercuri seara, la Kiev, Dinamo a remizat cu Sahtar, scor 2-2 (2-0), insa in Ucraina nu se tine cont de rezultatele meciurilor directe (Dinamo a castigat la Donetk cu 2-0 in tur). In meciul decisiv, Dinamo a condus cu 2-0, goluri Satkih (10) si Milevski (21), insa Sahtar a revenit spectaculos prin reusitele lui Cigrinski (53) si Jadson (65). Pentru Sahtar, echipa antrenata de Mircea Lucescu, Razvan Rat a fost integralist (a primit si un cartonas galben in minutul 69), iar Ciprian Marica, titular, a fost schimbat in minutul 52 de Elano. In schimb, Flavius Stoican n-a fost folosit deloc de catre Lucescu. De la infiintarea campionatului Ucrainei (sezonul 1991-1992), Sahtar a castigat doua titluri (in 2001-2002 si 2004-2005), iar Dinamo Kiev a triumfat de 11 ori (prima editie a fost castigata de Tavria Simferopol) * Metalurg Donetk, cu Marius Mitu integralist, dar fara Marian Aliuta, a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 cu Arsenal Kiev, scor 2-2, si ocupa in clasamentul final locul 7 * Stal Alcevsk, cu Florin Parvu (integralist), Daniel Chirita (integralist) si Bogdan Mara (titular, schimbat in minutul 69 de Kasianov) pe teren, a pierdut in deplasare, scor 0-1 cu Vorskla Poltava. De la Stal, echipa care a terminat sezonul pe locul 11, a lipsit Florin Mirea. Pentru Vorskla, Catalin Lichioiu a intrat in minutul 55, in locul lui Brovkin, si a marcat golul victoriei in minutul 64 * N'Gassam Nana Falemi a fost titular pentru Volin Lutk, 0-0 acasa cu Tavria Simferopol. Falemi s-a accidentat si a fost schimbat in minutul 23 de Tovkatkii. Volin a terminat campionatul pe locul 15 si a retrogradat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.