Conducerea echipei feminine de handbal Rulmentul Brasov a decis ca banii proveniti din incasarile biletelor la meciul tur al finalei Challenge Cup, programat sa se dispute duminica, impotriva rivalei Tomis Constanta, sa fie donati sinistratilor inund
Conducerea echipei feminine de handbal Rulmentul Brasov a decis ca banii proveniti din incasarile biletelor la meciul tur al finalei Challenge Cup, programat sa se dispute duminica, impotriva rivalei Tomis Constanta, sa fie donati sinistratilor inundatiilor din ultima perioada, informeaza Mediafax. "Ne-am sensibilizat cu totii vazand la televizor ce se petrece in tara si ne-am gandit sa ajutam cumva oamenii ramasi fara case. Vom dona toate incasarile de la meciul cu Tomis unor familii, probabil din judetul Dolj, care chiar au nevoie de acesti bani. In felul acesta, la gestul nostru contribuie toti brasovenii, care au platit bilet ca sa fie alaturi de fete in mansa tur a finalei Challenge Cup", a declarat finantatorul brasovean Teodor Florescu, adaugand ca suma care va ajunge la sinistratii loviti de furia apelor se ridica la aproximativ 120 de milioane de lei vechi. De altfel, oficialii echipei antrenate de Mariana Tarca (foto) nu se afla la prima actiune de acest fel, in urma cu doua luni Florescu donand o suta de milioane de lei vechi unui tanar brasovean care avea nevoie de o interventie chirurgicala, iar jucatoarele contribuind, tot atunci, cu suma totala de 2000 de euro, echivalentul primelor de joc din dubla cu Academya Podatkova din cadrul Challenge Cup. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.