Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, considera ca nu este normal ca s-a creat un precedent periculos prin faptul ca arbitrii care au gresit impotriva Stelei platesc scump. "S-a creat un precedent periculos prin faptul ca cine a gresit im
Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, considera ca nu este normal ca s-a creat un precedent periculos prin faptul ca arbitrii care au gresit impotriva Stelei platesc scump. "S-a creat un precedent periculos prin faptul ca cine a gresit impotriva Stelei, cu voie sau fara voie, va plati scump si nu e normal. Noi incercam sa ne pastram echilibrul, dar sa vedem cat vom mai rezista, pentru ca au aparut niste atacuri directe care nu fac altceva decat sa provoace si sa distraga atentia de la ce se intampla de fapt, de la alte aspecte care nu au legatura cu campionatul", a precizat "Vama". Legat de eventualele oferte pe care el sau antrenorul Razvan Lucescu le-ar avea de la alte grupari din Divizia A, oficialul giulestean a spus: "Nu stiu de nici o oferta. Sunt convins ca toata lumea vrea ca Rapid sa se destrame intr-un fel sau altul, in acest moment. S-a muncit insa prea mult si chiar daca in viitor una sau doua persoane nu vor mai fi la Rapid, nu se poate distruge ce s-a realizat. Oricum, de mine nu se pune problema", a spus Dinu Gheorghe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.