Trupa Vama Veche va lansa, la sfarsitul acestei luni, un nou album, intitulat "Fericire in rate", care va fi urmat, pe 8 si 9 iunie, de doua concerte la Sala Palatului, informeaza Mediafax. Noul album, care potrivit site-ului formatiei va fi disponib
Trupa Vama Veche va lansa, la sfarsitul acestei luni, un nou album, intitulat "Fericire in rate", care va fi urmat, pe 8 si 9 iunie, de doua concerte la Sala Palatului, informeaza Mediafax. Noul album, care potrivit site-ului formatiei va fi disponibil incepand din 20 mai, va cuprinde zece piese noi, printre care "Zmeul", "Cantec prost" si "Vino sa visam sub apa". In aceeasi componenta - Tudor Chirila, Liviu Manescu, Traian Balanescu, Razvan Lupu "Lapi" si Eugen Caminschi - Vama Veche pregateste doua show-uri de sunet, lumini si efecte video, cu invitati speciali. Biletele pentru spectacolele de la Sala Palatului vor fi puse in vanzare incepand de joi, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, statia de metrou Unirii 1, precum si in liceele si institutiile de invatamant superior din Bucuresti. Pretul biletelor a fost stabilit la 50 de lei, 30 de lei, 20 de lei sau 15 lei, in functie de locul in sala. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.