Nicolae Ungureanu a declarat ca vrea ca Pandurii Tg. Jiu sa obtina zece puncte in ultimele patru etape din campionat, cu FC Arges (acasa), FC National (deplasare), "Poli Timisoara" (acasa) si Otelul Galati (deplasare), pentru ca echipa sa ramana in D
Nicolae Ungureanu a declarat ca vrea ca Pandurii Tg. Jiu sa obtina zece puncte in ultimele patru etape din campionat, cu FC Arges (acasa), FC National (deplasare), "Poli Timisoara" (acasa) si Otelul Galati (deplasare), pentru ca echipa sa ramana in Divizia A. "Nu consider echipa retrogradata dupa infrangerea cu FC Vaslui. Ma bazez pe cel putin zece puncte din cele patru etape pe care le mai avem de disputat si sper ca Vasluiul si Jiul sa se mai impiedice la jocurile pe care le mai au de disputat acasa", a spus Ungureanu. Antrenorul gorjenilor a afirmat ca Pandurii au avut ghinion si spera ca norocul sa-si intoarca fata si spre el in ultimele etape ale sezonului. Ungureanu crede ca jucatorii sunt afectati de situatia din clasament, dar ca trebuie sa se mobilizeze. "Trebuie sa ducem acest retur de campionat pana la capat si atunci cand se va trage linie vom vedea daca suntem deasupra sau sub linie", a spus Ungureanu. Altfel, antrenorul Pandurilor a renuntat la ideea de a-l exclude din lot pe fundasul Ionut Dragomir, din cauza atitudinii acestuia la meciul cu FC Vaslui, scor 1-2, din etapa a 26-a a Diviziei A. Ungureanu a declarat, dupa meciul cu FC Vaslui, ca Dragomir nu va mai evolua in echipa de baza din cauza atitudinii ce i-a adus al doilea cartonas galben si eliminarea. Dragomir a fost eliminat in minutul 75, dupa o altercatie cu banca tehnica a lui FC Vaslui. "L-am reprimit in lot pentru ca el si-a dat seama ca a gresit si a venit si si-a cerut scuze.
Insa gestul pe care l-a facut el este un gest care nu ar trebui sa se mai repete la nici un jucator. Nu stiu daca noi egalam atunci dupa minutul 75, dar in economia jocului si la ce a fost pe teren la Vaslui a avut o mare importanta eliminarea lui Dragomir. L-am iertat si l-am reprimit la pregatire, ce era sa fac?", a spus Ungureanu. Acesta a criticat si arbitrajele de care a avut parte echipa sa. "Am avut si arbitraje slabe, pentru ca a fost un arbitraj modest la Vaslui. La un astfel de joc trebuia delegat un arbitru mult mai capabil decat Corpodean. Sau poate ma insel eu si a prins el o zi mai slaba. Sau altele au fost motivele pentru care ne-a arbitrat asa cum s-a vazut", a spus Ungureanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.