Gloria si Otelul joaca azi in Intertoto
Gloria Bistrita va infrunta in deplasare, de la ora 20, pe Maccabi Haifa, in prima mansa a turului secund, returul fiind programat peste o saptamana in Romania. Intalnirea din Israel va fi condusa
Gloria si Otelul joaca azi in Intertoto
Gloria Bistrita va infrunta in deplasare, de la ora 20, pe Maccabi Haifa, in prima mansa a turului secund, returul fiind programat peste o saptamana in Romania. Intalnirea din Israel va fi condusa la centru de ucraineanul Oleg Orejov. In cazul in care obtine calificarea, Gloria va da piept in turul al treilea cu Atletico Madrid. Astazi debuteaza in Cupa UEFA Intertoto si Otelul Galati, calificata direct in turul al doilea al competitiei, unde va da piept, de la ora 21,15, cu bosniecii de la Slavija Sarajevo, tot in deplasare. Partida va fi arbitrata de elvetianul Sacha Kever, iar returul se joaca peste o saptamana, la Galati. Daca trece de Slavija, echipa lui Petre Grigoras va infrunta in turul al treilea pe castigatoarea dintre Tranbzonspor
si Vllaznia. (B.G.)
Balcaniada indulcita de Dinamo
Comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a initiat cu ocazia Jocurilor Balcanice de polo, intreceri rezervate juniorilor "under 18", o ampla actiune de "indulcire" a performerilor care se lupta in aceste zile in bazinul din Groapa. Astfel, cu sprijinul Lemarco SA, comandantul CS Dinamo a oferit, joi seara, diverse dulciuri tuturor componentilor reprezentativelor de polo a Romaniei, Serbiei, Muntenegru, Greciei si Turciei, "ca sa indulcim atmosfera si sa-i motivam pe viitorii performeri". Totodata, in sprijinul micutilor poloisti din Balcani a sarit si Fundatia Olimpica Romana, care asigura "racorirea" sportivilor cu ajutorul Gatorade si Biborteni. (T. RIST)
Amenintare cu bomba la Jocurile Marii Negre
Noaptea de joi spre vineri s-a dovedit a fi un adevarat calvar pentru organizatorii primei editii a Jocurilor Marii Negre, intreceri care se deruleaza in aceste zile la Trabzon, cu participarea a peste 2500 de sportivi din 11 tari, printre care si Romania, dupa ce oficialii turci au primit un anunt anonim despre un potential atac sinucigas cu bomba asupra Satului Sportivilor. Imediat, fortele de securitate din zona au intrat in actiune, decretand gradul rosu de alerta si inasprind masurile de control asupra celor acreditati. Totodata, imaginile celor patru posibili atentatori au fost afisate la toate intrarile locurilor de concurs de la Trabzon, Rize si Giresun, reprezentantii Politiei declarand ca se afla si in cautarea altor informatii despre posibila amenintare. In alta ordine de idei, dupa patru zile de concurs, delegatia Romaniei a adunat o salba de 18 medalii, dintre care doua de aur cucerite de Ileana Dobrescu (lupte, cat. 38 kg) si Alexandru Mehes (atletism, ciocan), sase de argint, aduse de luptatori si atleti, si zece de bronz, obtinute la lupte, atletism, taekwondo si natatie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.