Alin Simota (foto), patronul Jiului, l-a ironizat pe atacantul Cl. Dragan dupa ce fotbalistul a refuzat sa joace la meciul cu fosta sa echipa, Dinamo, scor 1-3 in etapa a 26-a din Divizia A. "Nu va fi amendat de club pentru gestul sau pentru ca ne-a
Alin Simota (foto), patronul Jiului, l-a ironizat pe atacantul Cl. Dragan dupa ce fotbalistul a refuzat sa joace la meciul cu fosta sa echipa, Dinamo, scor 1-3 in etapa a 26-a din Divizia A. "Nu va fi amendat de club pentru gestul sau pentru ca ne-a anuntat din timp, dar nu se face asa ceva. Ce s-ar intampla daca toti fotbalistii ar face la fel ca el? Din punctul meu de vedere, Claudiu Dragan nu a fost barbat. S-a comportat ca o fetita, nu ca un jucator profesionist", a declarat Simota. Atacantul s-a aparat, spunand ca nu a jucat pentru ca nu a vrut ca suporterii sa il acuze de blat. "Nu am putut sa joc si gata! Ce ma faceam daca aveam ratarile lui Dulcea? Ar fi zis toata lumea ca am facut blat", a explicat Dragan. Acesta a precizat ca nu stie daca isi va mai prelungi contractul cu Jiul, care expira la finalul acestui sezon: "Sunt sanse de 50 la suta sa raman, dar nu depinde numai de mine". Altfel, Simota este convins ca Jiul se poate salva de la retrogradare si fara Fl. Dumitru, care a parasit echipa in urma cu aproximativ doua saptamani, daca va cuceri in urmatoarele meciuri minim 6 puncte. "Chiar daca Dumitru a facut ceea ce a facut, el ramane prietenul nostru. Acum nu ma mai intereseaza acest jucator, tot ceea ce ma intereseaza este ca Jiul sa se salveze de la retrogradare", a mentionat Simota. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.