Ionica Serea traverseaza in aceasta perioada cel mai dificil moment al sau. Arbitrul care a gresit grav la partida Gloria Bistrita - Steaua, scor 1-0 in etapa a 26-a a Diviziei A, ar putea sa-si incheie cariera vineri, cand CCA va lua o decizie in pr
Ionica Serea traverseaza in aceasta perioada cel mai dificil moment al sau. Arbitrul care a gresit grav la partida Gloria Bistrita - Steaua, scor 1-0 in etapa a 26-a a Diviziei A, ar putea sa-si incheie cariera vineri, cand CCA va lua o decizie in privinta sa. Serea risca retrogradarea la Divizia C, dupa ce a mai ajuns o data acolo, dupa celebrul Dinamo - FC National, scor 4-0, in sezonul trecut al Cupei Romaniei. Acuzat de Gigi Becali ca a primit bani pentru a dezavantaja Steaua la partida de la Bistrita, Serea a acceptat ieri sa vorbeasca, acordand un mini-interviu pentru Realitatea TV. "Dupa Dinamo - FC National, a venit mama la mine acasa si mi-a spus ca m-am luat dupa Netoiu! Ca sunt angajatul lui Netoiu, ca nu stiu ce... Deci, mama mea, care m-a nascut si care mi-a dat viata, nu ma crede! Cum sa ma creada o tara intreaga pe mine ca eu sunt om si pot sa gresesc? Deci, daca mama mea, care m-a nascut, nu ma crede, si sotia mea, care de 12 ani doarme in pat cu mine, m-am certat si cu ea... Nu va dati seama prin ce moment trec eu. Imi vine sa ma omor! Sincer va spun, asta cred acum... altceva nu simt, imi vine sa ma omor!", a spus Serea, dupa care a tinut sa mai adauge: "Si vreau sa va mai zic ceva: sa le dea Dumnezeu sanatate lui Gigi Becali si lui Mihai Stoica!". Apoi, Serea, care a efectuat un antrenament, s-a indreptat spre masina. Inainte de a pleca, a mai spus, cu lacrimi in ochi: "Daca nu te crede nici mama, nici nevasta si nici copilul, atunci este grav! Ma simt singur! Nu ma simt bun de nimic!". Astfel, in numai un an, Serea a pierdut aproape tot in planul carierei de arbitru. Fost fotbalist (atacant, a jucat la Unirea Focsani - cu care a fost golgeter in Divizia B si la FCM Bacau), Serea a fost exclus initial de pe lista FIFA (a arbitrilor internationali) si trimis pentru cateva luni la Divizia C dupa partida Dinamo - FC National, de seful din acea vreme al CCA, Ion Craciunescu. A primit, in toamna anului trecut, inca o sansa, fiind reprimit in lotul A. A venit insa meciul Gloria Bistrita - Steaua, iar de cariera lui Serea s-a ales praful. O noua trimitere la Divizia C ar fi sinonima cu finalul carierei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.