Ioan Ovidiu Sabau (foto), antrenorul Gloriei Bistrita, a declarat ieri ca, deocamdata, nu are oferte de la Dinamo sau Rapid, dar a precizat ca isi doreste ca pe viitor sa conduca echipe de top care au obiective importante. "Deja eu am fost antrenorul
Ioan Ovidiu Sabau (foto), antrenorul Gloriei Bistrita, a declarat ieri ca, deocamdata, nu are oferte de la Dinamo sau Rapid, dar a precizat ca isi doreste ca pe viitor sa conduca echipe de top care au obiective importante. "Deja eu am fost antrenorul lui Dinamo de trei ori si uite ca sunt inca la Gloria! Din retur nu s-a discutat nici cu Dinamo, nici cu Rapid. Daca primesc o astfel de oferta, o analizez, fiindca vreau sa antrenez echipe de top care isi fixeaza obiective ambitioase: castigarea titlului, a unor cupe europene", a spus Sabau. Fostul international considera ca se afla in atentia cluburilor mari din Divizia A pentru ca Gloria Bistrita a evoluat bine in aceasta editie de campionat si ca a reusit sa isi indeplineasca obiectivul, salvarea de la retrogradare, cu cinci etape inainte de finalul campionatului cu o echipa total schimbata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.