George Copos, principalul actionar al FC Rapid, a declarat ieri, pentru Info Pro, ca Razvan Lucescu va mai ramane cel putin un an ca antrenor al echipei giulestene. "Vrea, nu vrea, Razvan Lucescu mai ramane cel putin un an la Rapid", a spus Copos, mi
George Copos, principalul actionar al FC Rapid, a declarat ieri, pentru Info Pro, ca Razvan Lucescu va mai ramane cel putin un an ca antrenor al echipei giulestene. "Vrea, nu vrea, Razvan Lucescu mai ramane cel putin un an la Rapid", a spus Copos, mizand pe faptul ca gruparea de sub Grant ii poate prelungi automat intelegerea cu un sezon, conform unei clauze din actualul contract. Vicepremierul a adaugat ca actionarii Rapidului ii vor propune lui Razvan Lucescu un nou contract, pe trei ani, pe care crede ca il va accepta deoarece "este un caracter adevarat". "Razvan este antrenorul Rapidului inca un an si vom face oferta pentru inca trei ani de zile. Deci un an de zile n-are ce sa faca. Urmatorii trei ani, depinde de el daca accepta. Razvan este un caracter foarte frumos si este un tip super ca om, un tip extraordinar. Un om foarte bine educat, un om cu mult bun simt si am toata consideratia pentru el, recunosc", a declarat Copos. Acesta a vorbit si despre meciul cu Gloria, amintindu-si ca, la Bistrita, Rapid a condus cu 1-0, dar a pierdut cu 1-2 in prelungiri. "Ori suntem buni si meritam sa castigam, ori nu suntem buni si nu meritam sa castigam. Rapid a demonstrat ca este o echipa valoroasa, scorul general anul acesta, din patru meciuri intre Rapid si Steaua, este 3-1. Daca iei in calcul acest rezultat, inseamna ca Rapid este o echipa mai buna decat Steaua", a concluzionat Copos. Altfel, Copos a anuntat ca saptamana viitoare se vor achita toate restantele financiare catre jucatori. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.