Cunoscutul virtuoz al chitarei electronice, Adi Manolovici, va sustine maine, de la ora 20.30, un concert in Yellow Club. Spectacolul se anunta a fi unul incendiar, iar cei care vor participa la concert vor avea parte de un recital pe masura astepta
Cunoscutul virtuoz al chitarei electronice, Adi Manolovici, va sustine maine, de la ora 20.30, un concert in Yellow Club. Spectacolul se anunta a fi unul incendiar, iar cei care vor participa la concert vor avea parte de un recital pe masura asteptarilor. De asemenea, Manolovici pregateste pentru data de 16 iunie un concurs de chitara rock, pentru tineri, care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor. Adi Manolovici a lansat, recent, un nou album intitulat "Seven", care a starnit reactii dintre cele mai favorabile in critica de specialitate. De altfel, turneul de lansare a fost bine intampinat de fanii genului rock. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.