Intrebati cum comenteaza sanctiunile primite de Victoras Iacob si de Mihai Stoica (foto) dupa meciul de la Bistrita, mai multi jucatori ai Gloriei s-au abtinut, motivand ca nu au vazut ce s-a intamplat fiindca se aflau pe teren. "Eu nu vreau sa comen
Intrebati cum comenteaza sanctiunile primite de Victoras Iacob si de Mihai Stoica (foto) dupa meciul de la Bistrita, mai multi jucatori ai Gloriei s-au abtinut, motivand ca nu au vazut ce s-a intamplat fiindca se aflau pe teren. "Eu nu vreau sa comentez ce sanctiuni s-au dat. Sunt oameni care hotarasc acest lucru", a spus Albut, completat de Tarnavean: "Steaua a jucat destul de dur avand in vedere ca a evoluat in deplasare, dar nu ma intereseaza ce sanctiuni s-au dat dupa meci". Abrudan a adaugat ca nu poate comenta ce s-a intamplat la vestiare, el fiind pe gazon, si nici sanctiunile dictate de Comisia de Disciplina a FRF. Muresan este de parere ca sanctiunea primita de Stoica este "cam usoara". "Dupa cate a facut, putea sa-i dea doi ani, este chiar exagerat ce a facut", a spus Muresan. Rus a povestit faza in care Iacob s-a facut ca il calca pe cap. "Am cazut cu stomacul pe minge si am stat vreo zece secunde acolo. Dupa aceea mi-au spus baietii ca a venit cu talpa deasupra capului meu. Eu am vazut abia a doua zi dimineata si m-am speriat. Iacob a meritat sanctiunea pentru ca de cand a intrat pe teren a inceput sa ne scuipe, sa ne injure. Ei se credeau deja cu trei puncte. Lui Stoica trebuiau sa-i dea patru ani, deoarece a mai facut lucruri din acestea si inainte si pentru ca nu-i posibil sa sari la un presedinte de club, mai ales la Padureanu", a comentat fundasul bistritean. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.