Cei mai valorosi sahisti romani ai momentului se vor prezenta, in perioada 21 mai - 4 iunie, la Torino, la startul intrecerilor celei de-a 37-a editii a Olimpiadei, conducerea FRS stabilind ca obiective o clasare pe locurile 4-6 in competitia feminin
Cei mai valorosi sahisti romani ai momentului se vor prezenta, in perioada 21 mai - 4 iunie, la Torino, la startul intrecerilor celei de-a 37-a editii a Olimpiadei, conducerea FRS stabilind ca obiective o clasare pe locurile 4-6 in competitia feminina si in primele 10 locuri in cea masculina. De altfel, prezent, ieri, la conferinta de presa organizata cu acest prilej, presedintele FRS, Ion Dobronauteanu, a spus ca este increzator in sansele tricolorilor. "La baieti avem cea mai puternica echipa din ultimii 15 ani. Iar pozitia a 13-a ocupata de Romania inaintea competitiei este o provocare pentru noi", a subliniat Dobronauteanu, adaugand ca echipa masculina este formata din ex-campionul european MMI Liviu Dieter Nisipeanu (ELO 2695), MMI Andrei Istratescu (2621), MMI Vladislav Nevednici (2582), MMI Mihail Marin (2538), MMI Levente Vajda (2511) si MMI Mircea Parligras (2543). Si daca la masculin, Romania va incerca sa-si imbunatateasca pozitia obtinuta la intrecerile precedente, locul 20, la feminin, aspiratiile tricolore sunt mult mai indraznete, MMI Corina Peptan (2408), MMI Cristina Foisor (2392), MMI Ana Calotescu (2325) si MMI Adina Bogza (2297) urmand sa incerce sa urce in careul olimpic de asi. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.