Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a anuntat ca, din actualul lot pe care il conduce, doar atacantul Daniel Niculae ar putea pleca la finalul sezonului. "Rapid nu are cum sa-l opreasca pe Niculae sa plece. El are o clauza contractuala si daca un c
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a anuntat ca, din actualul lot pe care il conduce, doar atacantul Daniel Niculae ar putea pleca la finalul sezonului. "Rapid nu are cum sa-l opreasca pe Niculae sa plece. El are o clauza contractuala si daca un club varsa o anumita suma de bani in contul Rapidului poate sa-l ia pe jucator fara acordul nostru", a spus R. Lucescu la emisiunea "Fanatik" de la OTV. Antrenorul din Giulesti a precizat insa ca fotbalistul ar trebui convins sa ramana la Rapid. "Daca i se arata respect din partea conducerii si i se ofera un contract care sa-i asigure o viata linistita, probabil ca va ramane", a spus R. Lucescu. Niculae poate pleca de la Rapid pentru 3,3 milioane de euro, atacantul refuzand deja oferta lui AJ Auxerre, club care ii promitea un contract pentru patru ani, cu un salariu de 300.000 de euro pe sezon. De atacantul giulestean s-au mai interesat Hertha Berlin, Hamburger SV (ambele echipe germane fiind eliminate de Rapid in Cupa UEFA), Glasgow Rangers, Ajax Amsterdam si Tottenham. "Voi vedea la vara ce va fi. Deocamdata, sunt la Rapid si ma simt bine", a spus Niculae. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.