Actrita australiana Nicole Kidman sustine ca divortul de Tom Cruise a fost "un soc imens" si ca inca isi iubeste fostul sot. "Pentru multi era, si inca este, un star in adevaratul sens al cuvantului. Pentru mine insa era doar Tom. Cat am fost sot si
Actrita australiana Nicole Kidman sustine ca divortul de Tom Cruise a fost "un soc imens" si ca inca isi iubeste fostul sot. "Pentru multi era, si inca este, un star in adevaratul sens al cuvantului. Pentru mine insa era doar Tom. Cat am fost sot si sotie s-a purtat extraordinar cu mine. L-am iubit si inca il mai iubesc", a declarat Kidman intr-un interviu incendiar acordat revistei "Ladies' Home Journal". Tom Cruise a introdus actiune de divort in februarie 2001, invocand, dupa zece ani de mariaj, diferente ireconciliabile. Divortul s-a finalizat dupa un an de zile. "Stiam ca mai devreme sau mai tarziu, viata imi va juca o festa. Am trecut printr-o incercare teribila atunci cand am aflat ca mama are cancer la san, m-am temut la un moment dat pentru sanatatea mea, dar nu ma asteptam sa trec printr-un divort atat de dureros care a presupus destramarea unei familii, moartea acesteia practic", spune celebra actrita. Cruise si Kidman au adoptat impreuna doi copii, Isabella, acum in varsta de 13 ani, si Connor, in varsta de 11 ani. "Nutresc o dragoste enorma pentru cei care sunt parintii copiilor mei, desi nu-i cunosc. As fi foarte bucuroasa daca se vor hotari la un moment dat sa stie cine sunt si sa mearga sa-i intalneasca", mai spune Kidman. De aproximativ trei saptamani, cei doi copii adoptati ai actritei au o surioara vitrega, Suri, care a fost adusa pe lume de Katie Holmes, logodnica in varsta de 27 de ani a lui Cruise. In momentul de fata, nici Kidman nu este singura, ea formand de mai multa vreme un cuplu cu aratosul cantaret de muzica country Keith Urban, 38 de ani. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.