Gica Craioveanu, care a disputat duminica ultimul sau meci ca fotbalist profesionist, fiind ovationat de suporterii si coechipierii sai de la Getafe la finalul intalnirii cu Cadiz (3-1, in etapa a 37-a, penultima, din Primera Division), s-a declarat
Gica Craioveanu, care a disputat duminica ultimul sau meci ca fotbalist profesionist, fiind ovationat de suporterii si coechipierii sai de la Getafe la finalul intalnirii cu Cadiz (3-1, in etapa a 37-a, penultima, din Primera Division), s-a declarat multumit de ceea ce a reusit in cariera de fotbalist, informeaza presa spaniola. "Am fost foarte fericit sa joc fotbal, am facut ceea ce mi-a placut cel mai mult. In ultima zi ca jucator m-am simtit privilegiat, deoarece m-am retras in acelasi timp cu doi mari fotbalisti, Carboni si, mai ales, Zidane, unul dintre cei mai buni din lume. Aici, la Getafe, m-am simtit excelent, toata lumea a fost alaturi de mine, iar despre suporteri nu pot sa spun decat ca m-au tratat intotdeauna minunat", a spus Craioveanu. "Am decis sa ma retrag, desi am primit mai multe oferte de a-mi continua cariera de jucator, de a reveni la Craiova, pentru a construi o echipa importanta. Nu ma voi intoarce, insa, in tara mea si nici nu voi mai juca fotbal vreodata. In privinta activitatii mele viitoare, as vrea sa obtin licenta de antrenor, desi firea mea cred ca ma va impiedica sa stau pe banca tehnica, cel putin ca principal", a mai adaugat fostul atacant roman, care a recunoscut, totodata, ca a primit si o oferta de a lucra in mass-media, dar a refuzat-o. Craioveanu a facut, de asemenea, o scurta evaluare a ultimei sale etape ca profesionist, cei patru ani petrecuti la Getafe, scrie "As". "Era dificil sa-ti imaginezi ca lucrurile vor sta asa, atunci cand am venit eu aici. Au fost patru ani foarte buni, in care m-am simtit foarte iubit. Cele mai frumoase momente au fost, fara indoiala, promovarea in prima divizie si ultimul meu meci pe <<Coliseum>>. Sper acum ca si fiul meu sa traiasca intr-o buna zi momente la fel de frumoase, iar eu sa-i fiu alaturi in acele clipe", a spus Craioveanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.