Atacantul Jiului Petrosani, Laurentiu Dinita, ar putea evolua din sezonul urmator la echipa ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, condusa de fostul sau antrenor de la Steaua, Oleg Protasov, informeaza surse din anturajul jucatorului. Alaturi de Dinita ar
Atacantul Jiului Petrosani, Laurentiu Dinita, ar putea evolua din sezonul urmator la echipa ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, condusa de fostul sau antrenor de la Steaua, Oleg Protasov, informeaza surse din anturajul jucatorului. Alaturi de Dinita ar putea ajunge la Dnepr si mijlocasul Florentin Dumitru, jucator care nu s-a mai prezentat la antrenamentele Jiului de aproximativ 10 zile.
Dinita a declarat ieri ca va pleca de la Jiul, indiferent de oferta pe care o va primi la sfarsitul sezonului de la conducerea gruparii din Petrosani. "Am decis sa plec in strainatate si voi pleca. Cred ca asa este cel mai bine pentru mine", a spus Dinita, care a negat o posibila revenire la Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.