Conducatorii lui AC Milan doresc sa-l achizitioneze pe fundasul lui AS Roma, Cristian Chivu, pentru a intari defensiva dupa ce Jaap Stam va pleca la finalul sezonului, iar Paolo Maldini si Alessandro Costacurta nu se stie daca isi vor continua carier
Conducatorii lui AC Milan doresc sa-l achizitioneze pe fundasul lui AS Roma, Cristian Chivu, pentru a intari defensiva dupa ce Jaap Stam va pleca la finalul sezonului, iar Paolo Maldini si Alessandro Costacurta nu se stie daca isi vor continua carierele, a anuntat site-ul "sport.tiscali.it". Pe langa Chivu, diriguitorii gruparii milaneze vor sa-l mai transfere de la AS Roma si pe francezul Philippe Mexes, oferindu-l la schimb pe croatul Dario Simic si o suma de bani.
Internationalul roman se afla in tratative cu AS Roma pentru prelungirea contractului cu inca trei sezoane, pana in vara anului 2011. Chivu este una dintre principalele tinte pentru sezonul viitor ale lui Real Madrid, dar se mai afla pe lista de achizitii a lui Inter Milano, FC Barcelona si Chelsea Londra. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.