Rapid a fost prinicipala favorita la titlu doar de sambata dupa-amiaza pana duminica seara. Mai precis pana la meciul cu FC Farul, din Giulesti, incheiat la egalitate, scor 0-0. Desi au dominat autoritar, ratand cateva ocazii imense (G. Curca a apara
Rapid a fost prinicipala favorita la titlu doar de sambata dupa-amiaza pana duminica seara. Mai precis pana la meciul cu FC Farul, din Giulesti, incheiat la egalitate, scor 0-0. Desi au dominat autoritar, ratand cateva ocazii imense (G. Curca a aparat senzational!), giulestenii n-au putut sa marcheze golul care i-ar fi mentinut pe primul loc in clasament. "Nu credeam ca Farul este o echipa mica, dar dupa jocul pe care l-a facut cred ca pot sa o trec in categoria echipelor mici", a spus Lucescu. Antrenorul rapidist s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai, apreciind modul in care acestia "s-au batut" pentru a obtine victoria si estimand ca evolutia foarte buna a lui G. Curca a privat Rapidul de o victorie. "Am facut un meci foarte bun, ne-am sufocat adversarul care nu a iesit din 30 de metri in majoritatea timpului, insa am ratat foarte mult, iar Curca a facut un meci de senzatie. Viorel Moldovan este un jucator a carui lipsa se simte, dar chiar si fara el echipa a jucat foarte bine", a subliniat Lucescu. Acesta nu a dorit sa faca o comparatie intre meciurile Rapid - Farul si Steaua - Farul. "Nu vreau sa fac polemica sau sa raspund celor care au spus ca Rapid intra in unele jocuri politice, asta e o aberatie", a punctat Lucescu. Intrebat cine pastreaza prima sansa la titlu in urma rezultatelor din etapa a 26-a, Lucescu a raspuns: "Cine a fost si ieri, Steaua!". Lucescu a mentionat ca jucatorii sai nu ar fi trebuit sa protesteze la adresa arbitrajului, la finalul partidei cu Farul. "Nu se mai putea face nimic, s-a terminat 0-0 si am pierdut doua puncte. Probabil ca daca vor mai fi echipe care sa joace cu aceeasi daruire cum a facut-o Farul, vor mai fi si rezultate surprinzatoare pana la finalul campionatului", a mai spus Lucescu.
M. Constantin: "Au jucat doar pentru bani!"
Marius Constantin a apreciat ca Farul "s-a aparat pe semicerc" in meciul cu Rapid deoarece jucatorii au fost stimulati financiar de contracandidatele la titlu ale giulestenilor. "Steaua a castigat trei puncte astazi. Farul s-a aparat pe semicerc. E normal, pentru ca au avut prime din alte parti. Si eu procedam la fel daca cineva imi dadea bani sa scot un egal. La final, cred ca s-au bucurat pentru bani, pentru ca nu stiu daca ei au vreun obiectiv", a spus Constantin. Si jucatorul Daniel Pancu crede ca Farul a avut promise prime din partea adversarelor Rapidului in lupta pentru castigarea campionatului. "E clar ca Farul a avut o prima de la adversarele noastre. Acest lucru se practica peste tot, mai ales in aceasta parte a Europei", a subliniat Pancu. Acesta si-a exprimat parerea de rau pentru faptul ca Rapid nu a reusit sa invinga Farul si sa urce pe primul loc. "Nu poate nimeni sa ne reproseze nimic, pentru ca uneori mingea nu vrea sa intre in poarta. Avem sanse in continuare la titlu si speram ca adversarele sa se mai impiedice si titlul sa se decida in ultima etapa. Sunt unele faze care pot intra in discutie, dar nu cred ca arbitrii influenteaza lupta pentru campionat", a mentionat Pancu. Altfel, patronul FC Rapid, George Copos, a plecat extrem de afectat de la stadion si nu a dorit sa ofere declaratii. La plecarea lui Copos de la stadion, suporterii i-au reprosat faptul ca nu le-a platit jucatorilor restantele financiare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.